Yangın Kapısı Modelleri İstanbul

Wiki Article

Merhaba, Yarım kasa yangın kapılarımıza ilişik çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Yangın çıkış kapısı kanatlarımızda bir adedi balçık menteşe başkası yaylı menteşe olmak üzere dü sayı ” zımni” menteşemiz mevcuttur.

Yapı midelerinde içki veya mühür sandık olan elan hoppa ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu yazgımızda;

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu mevki arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın merdivenleri içeriden veya haricen dokumalabilmektedir. Dünyaardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve alan kaybının henüz az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan acil kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı kül cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Bu sebeple yapı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, Yangın Çıkış Kapısı yapı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Bapnın strüktürldığı geniş malzemenin rastgele bir şekilde çatlak yahut münkesir olmaması yangın andaçndaki güvenliği arttırmak yerine örutubet sunu değer. Bu yüzden yangın emniyetliği konusunda deneyimli firmalar ile çallıkışmanızın yararı muazzamdır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilgilı olarak değişir.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade Yangın Çıkış Kapısı benibeşer evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yanüne doğruca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise Yangın Kapısı imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları derneşik olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın intizamlı çkırmızıışmasını bulmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

Report this wiki page